Oy Perkko ‐ Toimistotekniikka

Tulostus- ja esitystekniikkaratkaisut saman katon alta.

uutiset
19. joulukuuta 2018

Uudista tulostuksesi Sharpin MX-6580N ja MX-7580N - monitoimilaitteilla

Sharp MX-6580N ja MX-7580N ovat uusimmat lisäykset suurten volyymien värimonitoimilaitteiden tarjontaamme, jonka ansiosta voit hallita toimiston korkealaatuisia tulostustarpeita. Alla käymme läpi, kuinka ne tekevät korkealaatuisen tulostuksen helpommaksi ja nopeammaksi.

Sharpin MX-6580N ja MX-7580N -monitoimilaitteet on rakennettu kestäviksi ja niissä on helppo käyttöliittymä, joka voidaan mukauttaa erilaisten käyttäjien erikoistarpeisiin. Niissä on myös sisäänrakennettu Fiery-väritulostuspalvelin lisävarusteena, mikä tekee näistä laitteista sopivia ympäristöihin, missä vaatimuksena on korkea värinsäätö ja tarkkuus.

Alla käymme läpi avaintoiminnot ja innovaatiot uusimmissa nopeissa monitoimilaitteissamme.

Laitteen nopeuden edut malleissa MX-6580N ja MX-7580N

Sharpin MX-6580N ja 7580N–monitoimilaitteet tulostavat kukin 65 ja vastaavasti 75 sivua minuutissa värillisenä. Ensimmäisen sivun tulostus tehdään vain 3,7/4,0 sekunnissa mustavalkoisena, ja 5,1/5,6 sekunnissa värillisenä, mikä säästää arvokasta aikaa monien pienten töiden tulostuksessa.

Laitteet on varustettu Sharpin OSA-tekniikalla, mikä tarjoaa yksinkertaisen yhteyden verkkopohjaisiin sovelluksiin ja pilvipalveluihin, kuten Cloud Connectiin, tavallisilla alustoilla, kuten One Drive, Google Drive ja SharePoint Online.

Molemmissa malleissa on hyvin tehokas 150 arkin asiakirjasyöttö, joka skannaa molemmat sivut kaksipuolisessa asiakirjassa yhdessä hetkessä. Tämä tarkoittaa, että molemmat kaksipuolisen asiakirjan sivut skannataan yhtä aikaa. Jopa 100 alkuperäistä sivua minuutissa (yksipuoleinen) tai 200 alkuperäistä sivua minuutissa (kaksipuoleinen) skannausnopeudella nämä monitoimilaitteet voivat työstää suuria töitä hyvin nopeasti.

Tilapäisen värikasettisäiliön ansiosta monitoimilaitetta ei tarvitse pysäyttää suuren tulostus- tai kopiointityön aikana, kun värikasetti on vaihdettava. Monitoimilaitteessa voi käyttää tilapäisen värikasettisäiliön värikasettia ja jatkaa tulostus- tai kopiointityötä sillä aikaa, kun tyhjä värikasetti vaihdetaan uuteen.

Sharpin MX-7580N- ja MX-6580N -malleissa on suuri paperikasetti 3 100 arkille, ja siihen voi tarvittaessa lisätä kapasiteettia. Lisäämällä 500 arkin ohisyöttötason ja kaksi suurta paperikasettia (2 x 2 500 arkkia) kapasiteetti kasvaa 8 500 arkkiin. Jos paperi loppuu yhdestä kasetista, vaihtuu paperikasetti automaattisella kasetinvaihtotoiminnolla toiseen samankokoiseen paperikasettiin.

10,1 tuuman värikosketusnäyttö

Sharpin MX-7580N- ja MX-6580N-mallit on rakennettu ajatellen yksinkertaista käyttöä. Niissä on helppokäyttöinen kosketusnäyttö kuvakkeineen ja erikoistila erittäin helppoon navigointiin, mikä tekee monitoimilaitteen edistyneiden toimintojen käytöstä joustavaa kaikille. Käyttöpaneeli voidaan asettaa oikeaan asentoon, jotta sen näytön käsittely on miellyttävää, jopa pyörätuolista.

Käyttäjä voi mukauttaa aloitusnäyttöä tarpeen mukaan tavallisimpien toimintojen kuvakkeilla, mikä tekee käsittelystä joustavaa ja tehokasta.

Edistyneen esikatselutoiminnon avulla voit tarkistaa asiakirjan ja sivuasettelun ennen tulostusta, sekä muokata helposti sivuja ja esikatsella asiakirjaa eri asennoissa.

Fiery-tulostuspalvelin

Sharpin MX-7580N ja MX-6580N –monitoimilaitteet voidaan varustaa kustannustehokkaalla ja sisäänrakennetulla MX-PE12 Fiery –tulostuspalvelimella, joka on lisävaruste. Tämä tekee monitoimilaitteesta tehokkaan, integroidun ratkaisun värinsäädön parantamiseksi korkealaatuisessa, sisäisessä asiakirjatuotannossa, mukaan lukien logotyypit, sekä ammattimaisiin, vaativiin tuotantotulostuksiin.

MX-PE12 Fiery -palvelin on keskitetty ratkaisu, johon kuuluu Command Workstation ja alan standardi käyttöliittymä tulostuksen hallintaan. Keskitetyn ohjauksen ja automatisoidun käsittelyn apuohjelmilla käyttäjä voi helposti esikatsella töitä, tarkistaa työn statuksen ja valmistaa toistuvia tulosteita.

Vaativissa tulostusympäristöissä oikeat ja johdonmukaiset värit ovat ratkaisevia. Integroimalla Fiery-värinhallintatoiminnot monitoimilaitteen kanssa saadaan ylivertainen värinsäätö. Näillä apuohjelmilla läpikuultavuus, varjot ja muut tehosteet tuotetaan tarkkoina joka kerta, mikä luo paremman tulostuslaadun kaikenlaisiin asiakirjoihin.

Tulostuslaatu malleissa MX-6580N ja MX-7580N

Kuvankäsittelyprosessin taustalla olevan tekniikan ansiosta molempien mallien tulostama värinlaatu on hyvin luonnollinen. Tuloksena on todentuntuisempi ja elävämpi väritulostus.

Sharpin monitoimilaitteiden MX-6580N ja MX-7580N tulostusyksikkö voi tulostaa ja kopioida 1 200 x 1 200 dpi:n tarkkuudella, uudempi malli myös mustavalkoisena. Digitaalinen kuvanparannus tarjoaa tulostus- ja kopiointitarkkuuden, jonka vastaavuus on 9 600 x 600 dpi, mikä tarkoittaa erittäin teräviä tulosteita. Tarkat linjat ja pieni teksti tulevat terävämmiksi ja helppolukuisemmiksi.

Kehityksen täyttöjärjestelmä estää kehitteen hajoamisen. Vanhan kehitteen asteittaisella tyhjennyksellä ja jatkuvalla uudelleen täydennyksellä varmistetaan tasainen tulostuslaatu. Tämä takaa, että tulostuslaatu on aina paras mahdollinen.

Viivanleveyden säätötoiminto korjaa ohuiden viivojen leveyttä, mikä on tavallisesti vaikeaa tuottaa tarkasti. Sharpin MX-6580N- ja MX-7580N-mallit tuottavat mutkikkaita piirroslinjoja, monimutkaisia graafisia elementtejä ja diagrammeja sekä yksityiskohtaisia taulukoita suurella tarkkuudella.

Molemmat mallit tekevät värikalibroinnin tasaisin väliajoin, mikä säilyttää korkean ja tasaisen tulostuslaadun suurissa tulostustöissä. Tiheysanturi valvoo värin tasaisuutta, mikä tuottaa minimaalisen värivaihtelun sivujen välillä. Tarpeelliset värinsäädöt tehdään tulostustyötä pysäyttämättä, mikä säästää aikaa.

Lisää Sharpin MX-7580N- ja MX-6580N-mallien etuja
USB-muistin tuki

Kaipaatko joustavia työtapoja? Aseta USB-muisti monitoimilaitteen USB-porttiin, niin saat kosketusnäytölle tulostus/skannausnäytön. Nyt voit tulostaa tiedostoja suoraan USB-muistista; tiedostot näytetään pienoiskoossa, jotta ne on helppo tunnistaa. Voit lisäksi skannata asiakirjoja suoraan USB-muistiin ja ottaa skannaustiedostot mukaasi, kun olet valmis.

Edistyneet skannaustoiminnot

Edistyneen optisen tekstintunnistuksen (OCR) avulla Sharpin MX-7580N ja MX‑6580N –mallit voivat korjata pystysuoran sivusuunnan väärinpäin olevilla sivuilla. Tämä tarkoittaa, että väärinpäin olevia sivuja ei tarvitse skannata uudestaan. Monitoimilaite voi myös automaattisesti valita skannaustarkkuuden ja ohittaa tyhjät sivut monisivuisessa asiakirjassa.

Monileikkaustoiminto muuntaa automaattisesti erikokoiset asiakirjat, esimerkiksi reseptit ja kuitit, erillisiksi tiedostoiksi samanaikaisessa skannauksessa.

Muunna asiakirjat tekstintunnistuksen kautta

Sharpin monitoimilaitteiden MX-7580N ja MX-6580N tekstintunnistustoiminnolla voidaan skannattu asiakirja muuntaa hakukelpoiseksi PDF-tiedostoksi tai muokattavaksi Office Open XML -tiedostoksi. Voit näin hakea nopeasti asiakirjatekstiä, myös suurissa asiakirjoissa, ja kopioida ja liittää tekstiä helposti muihin asiakirjoihin.

Office-suoratulostus

Microsoft Office -tiedostoja voidaan tulostaa ilman tietokonetta. Sharpin MX-7580N- ja MX-6580N-malleilla voit tulostaa Word-, Excel- tai PowerPoint-tiedostoja suoraan mobiililaitteelta, pilvipalvelusta, USB-muistista tai tiedostopalvelimelta.

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä meihin keskustellaksesi tarpeistasi ja mukautetuista ratkaisuista.


Takaisin uutisiin