Oy Perkko ‐ Toimistotekniikka

Tulostus- ja esitystekniikkaratkaisut saman katon alta.

mfp

Ohjelmistot ja ratkaisut

Me Perkolla tiedämme, että oikeanlaisiin ratkaisuihin panostaminen voi tuoda huomattavia säästöjä niin rahassa kuin ajassakin mitattuna — väärään ohjelmaan investoiminen taas tuottaa pettymyksiä, jotka huonoimmassa tapauksessa saavat vanhat, pinttyneet ja tehottomat toimintatavat jäämään käyttöön vielä vuosikausiksi.

Sen vuoksi haluammekin tarjota teille vain parasta. Katalogiimme olemme kelpuuttaneet ainoastaan alan johtavat ratkaisut,joihin itse luotamme 100 %:n varmuudella. Me Perkolla emme tyydy puolivillaisiin ratkaisuihin; asiakkaan tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Tässä tuotteitamme, joilla tuo tavoite saavutetaan.


PaperCut
PaperCut on turvatulostuksen ja tulostuksenhallinnan edelläkävijä. Sen avulla pystyt keskitetysti hallitsemaan paitsi tulostuksen ja skannauksen toimintoja, myös näihin liitettyjä kustannuksia, käyttöoikeuksia ja tietoturvatekijöitä. Laitekohtainen lisenssi sisältää kaiken tarvittavan toiminnallisuuden ilman vaikeaselkoista optioiden ja lisäosien suossa kahlaamista.

PaperCut tukee kaikkia edustamiamme monitoimilaitemerkkejä, ja yhdessä Perkon johtavien PaperCut-asiantuntijoiden kanssa se on toteutettavissa myös täysin merkkiriippumattomasti.


Drivve Image
Drivve Image on suorituskykyinen ja ominaisuuksiltaan huikea työkalu skannausten työnkulun automatisointiin. Tämä on alan de facto -työkalu kaikille organisaatioille, jotka haluavat helpottaa paperisten asiakirjojen käsittelyä ja saattamista sähköiseen muotoon. Oli kyse sitten tekstintunnistuksesta, skannausten reitityksestä tai metatietojen hallinnata, Drivve Image on kaikki, mitä tarvitset.

Kaikki Drivve-tuotteet ovat keskenään täysin yhteensopivia, ja Perkon asiantuntijat auttavat sinua saamaan niistä parhaan hyödyn irti.


Drivve DM
Drivve DM -dokumentinhallintajärjestelmällä saat asiakirjasi kertaheitolla ojennukseen. Se täyttää kaikki nykyaikaisen dokumentinhallintajärjestelmän tarpeet ja on käyttöliittymältään nykyaikainen mutta silti intuitiivinen. Ja toisin kuin monet kilpailevat tuotteet, Drivve DM ei vaadi sinua opettelemaan kaikkea uudestaan alusta alkaen. Kun teet päätöksen laittaa dokumenttikaaokselle pisteen, me Perkolla huolehdimme lopusta.

Kaikki Drivve-tuotteet ovat keskenään täysin yhteensopivia, ja Perkon asiantuntijat auttavat sinua saamaan niistä parhaan hyödyn irti.