Oy Perkko ‐ Toimistotekniikka

Tulostus- ja esitystekniikkaratkaisut saman katon alta.

mfp

Esitystekniikka

Infonäytöt aulaan, kosketusnäytöt neuvotteluhuoneisiin, järeät projektorit avariin tiloihin — me Perkolla ymmärrämme tilanteen ja autamme sinua löytämään ratkaisun, joka on paras juuri sinulle. Tutustu tuotteisiimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Sharp-näyttöratkaisut


Sharpin interaktiiviset näyttöratkaisut helpottavat yhteistyötä, viestintää ja jakamista. Helppokäyttöiset ja erittäin hyvin kosketukseen reagoivat näytöt varmistavat, että käyttäjä voi käyttää tuotetta itsevarmasti ja keskittyä tärkeimpään tehtäväänsä. Kauniisti kehitetyt sovellustyövälineet ovat loistavia missä tahansa ympäristössä ja ne varmistavat saumattoman integraation olemassa olevaan ohjelmistoon ja laitteistoon.

Finlux 4K -ammattinäytöt


FINLUX 4K Smart Led ammattinäytöt uskomattoman hyvällä 4K UHD -kuvalla ja monipuolisilla ominaisuuksilla. Kysy lisää!

Asennuspalvelut ja -tarvikkeet


Projektorit kattoon, monitorit seinälle ja kaapelit piiloon. Tarjoamme kaikille toimittamillemme tuotteille myös kattavat asennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella sekä kaikki tarvittavat oheistuotteet kuten telineet , kaapelit ja kaapelikourut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Infonäytöt ja infonäyttöjärjestelmät


Tarjoamme markkinoiden helppokäyttöisimmät ja huolettomimmat infonäyttöjärjestelmät.

Projektorit ammattikäyttöön


On kyseessä neuvotteluhuone tai auditorio, saat apua kohteen suunnitteluun, asennukseen ja käyttöönottoon liittyen. Kysy lisää!